Grøntsagssalat


0 Comments | Last Update: juni 3, 2015

Grøntsagssalat til azerbaijanske grillspyd

kabab salat first

Denne salat kan varmt anbefales som garnier til grillspyd retter. Den er nem at lave, og smager sindssyg godt! Desuden tilberedes grøntsagerne på grillen, og det smager af røg. I hvert fald min familie, mine venner og jeg er helt vilde med denne salat.

Auberginer – 2 store
Tomater – 10 mellemstore
Grønne tyrkiske pepperfrugt – 3 stk.
Løg eller rødløg – 1 stk.
Koriander og dild – efter smag
Salt og pepper – efter smag
Hvidløg – efter smag

Når I skal grille kan I sagtens tilberede denne salat, som er super nemt at lave, super smagsfuld og desuden super slankende.

Auberginer, tomater og pepperfrugten skal vaskes godt. Krydderier vaskes og hakkes godt. Rødløg skal afskrælles  og hakkes i småstykker. I kan også bruge hvidløg, men jeg synes, at hvidløg forstyrrer den originale smag. Når grillen er klar og kulen eller briketterne er glødende, læg de vaskede grøntsager på grillen. Grill dem til alle grøntsager er møre. Vend dem jævnligt, så de ikke brænder. Det vil tage ca. 30 minutter.

kebab mix.jpg-for-web-LARGE

Når grøntsagerne er klare, tag skralden af dem og hak dem groft. Bland alle grøntsager sammen, tilsat hakkede løg (evt. hvidløg), krydderurter, salt og pepper. Server grøntsager salat til grillspydene. Den smager himmelsk!

kabab salat last

Nush olsun! Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram
Follow by Email