Pepperfrugt


0 Comments | Last Update: juli 13, 2015

Marinerede grønne tomater og grønne pepperfrugt

perec new 1

Grønne tomater
Grønne tyrkiske pepperfrugt
Chili
Hvidløg
Koreander
Dild
Mynte
Basilikum (kan udelades)
Russisk eller fransk estragon (kan udelades)
Chili (kan udelades)
Eddike
Salt, sort hel pepper

Krydeurter skal vaskes grundigt og tørres, efterfølgende skal de hakkes godt. Hvidløg og chili skal også hakkes og tilsættes sammen med salt til krydeurterne.

nachinka old

Pepperfrugterne skal vaskes grundigt og der skal skæres hovedet (0,5 sm fra den ene ende), men de skal ikke skæres fuldstændigt ud, det skal ligne en hætte.  Pepperfrugterne skal renses for frøerne. Sæt en gryde på komfuret og fyld den med vand, hvor der tilsættes salt. Når vandet begynder at koge, lægges pepperfrugterne ind i vandet. Kog pepperfrugterne 5 minutter og tager dem ud med det samme ved hjælp af 2 gafler således, at de ikke beholder vandet inde. Lad pepperfrugterne afkøles og fyld efterfølgende dem med krydderurter fyld og læg dem i sylteglasset.

solenyanew3

Hæld eddike over, luk glasset og læg den ud i et køligt, mørkt sted. De er klare til spisning om 1,5-2 måneder.

solenyanew2

Grønne tomater skal have næsten det samme omgang som pepperfrugterne. Dvs. tomaterne skal skæres fra toppen således, at der bliver en hætte. Lav med en teske uddybning i tomaten, men smid indholdet af tomaten ikke ud. Indeholdet skal skæres i små stykker og tilsættes til ind i krydderurtefyld. Sal lige tomaterne. Fyld tomaterne med fyldet og læg dem ud i sylteglasset. Luk glasset og læg den ud i et mørkt, køligt sted. Tomaterne giver saft og de bliver tilberedt med deres egen saft. Tomaterne er klare til spisning om 1,5-2 måneder.

Nush olsun! Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram
Follow by Email